Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5198
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СІЧЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ПТИЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ |
Автори: | Носань, А.Е. |
Ключові слова: | раціональне харчування школярів січена продукція січена продукція з птиці січена продукція з птиці для школярів |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Забезпечення раціонального харчування школярів – одна з умов гармонійного їх розвитку. З їжею дитячий організм отримує цінні нутрієнти, необхідні для протікання всіх процесів в організмі, а також для зовнішньої роботи і пересування. З їжею повинні надходити поживні речовини певної якості і кількості відповідно до потреб у процесі росту. Неповноцінна їжа призводить до відставання маси тіла, фізичного і психічного розвитку дітей, а також до виникнення різних захворювань. Нераціональне харчування в ранньому віці в подальшому важко виправити. Враховуючи високу потребу дітей шкільного віку у ряді незамінних факторів харчування, доцільно включати в їх раціони спеціальні продукти для дітей шкільного віку збалансовані за фізіологічними потребами організму. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5198 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nosany.docx | 13,75 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.