Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5198
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СІЧЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ПТИЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ
Authors: Носань, А.Е.
Keywords: раціональне харчування школярів
січена продукція
січена продукція з птиці
січена продукція з птиці для школярів
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Забезпечення раціонального харчування школярів – одна з умов гармонійного їх розвитку. З їжею дитячий організм отримує цінні нутрієнти, необхідні для протікання всіх процесів в організмі, а також для зовнішньої роботи і пересування. З їжею повинні надходити поживні речовини певної якості і кількості відповідно до потреб у процесі росту. Неповноцінна їжа призводить до відставання маси тіла, фізичного і психічного розвитку дітей, а також до виникнення різних захворювань. Нераціональне харчування в ранньому віці в подальшому важко виправити. Враховуючи високу потребу дітей шкільного віку у ряді незамінних факторів харчування, доцільно включати в їх раціони спеціальні продукти для дітей шкільного віку збалансовані за фізіологічними потребами організму.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5198
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nosany.docx13,75 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.