Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5198
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СІЧЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ПТИЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ |
Authors: | Носань, А.Е. |
Keywords: | раціональне харчування школярів січена продукція січена продукція з птиці січена продукція з птиці для школярів |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Забезпечення раціонального харчування школярів – одна з умов гармонійного їх розвитку. З їжею дитячий організм отримує цінні нутрієнти, необхідні для протікання всіх процесів в організмі, а також для зовнішньої роботи і пересування. З їжею повинні надходити поживні речовини певної якості і кількості відповідно до потреб у процесі росту. Неповноцінна їжа призводить до відставання маси тіла, фізичного і психічного розвитку дітей, а також до виникнення різних захворювань. Нераціональне харчування в ранньому віці в подальшому важко виправити. Враховуючи високу потребу дітей шкільного віку у ряді незамінних факторів харчування, доцільно включати в їх раціони спеціальні продукти для дітей шкільного віку збалансовані за фізіологічними потребами організму. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5198 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nosany.docx | 13,75 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.