Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5198
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНосань, А.Е.-
dc.date.accessioned2016-09-22T07:09:06Z-
dc.date.available2016-09-22T07:09:06Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5198-
dc.description.abstractЗабезпечення раціонального харчування школярів – одна з умов гармонійного їх розвитку. З їжею дитячий організм отримує цінні нутрієнти, необхідні для протікання всіх процесів в організмі, а також для зовнішньої роботи і пересування. З їжею повинні надходити поживні речовини певної якості і кількості відповідно до потреб у процесі росту. Неповноцінна їжа призводить до відставання маси тіла, фізичного і психічного розвитку дітей, а також до виникнення різних захворювань. Нераціональне харчування в ранньому віці в подальшому важко виправити. Враховуючи високу потребу дітей шкільного віку у ряді незамінних факторів харчування, доцільно включати в їх раціони спеціальні продукти для дітей шкільного віку збалансовані за фізіологічними потребами організму.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectраціональне харчування школярівen_US
dc.subjectсічена продукціяen_US
dc.subjectсічена продукція з птиціen_US
dc.subjectсічена продукція з птиці для школярівen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СІЧЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ПТИЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nosany.docx13,75 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.