Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196
Назва: ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ЗДОБНОГО ПЕЧИВА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ
Автори: Назарько, В.О.
Ключові слова: здобне печиво
здобне печиво функціональной спрямованості
печиво як функціональний харчовий продукт
розширення асортименту печива
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): Кондитерські вироби являють собою вагому групу харчових продуктів масового споживання, які користуються великим попитом, що є підставою для надання їм функціональних властивостей шляхом вдосконалення складу в напрямку насичення важливими функціональними інгредієнтами: вітамінами, мінеральними речовинами, харчовими волокнами тощо. Аналіз стану українського ринку борошняних кондитерських виробів, свідчить про те, що печиво, яке є продукцією регулярного споживання різними віковими групами населення в значній кількості, добре підходить для модифікації його традиційних видів у функціональні харчові продукти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nazaryko.docx12,91 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.