Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назарько, В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-21T11:50:41Z | - |
dc.date.available | 2016-09-21T11:50:41Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196 | - |
dc.description.abstract | Кондитерські вироби являють собою вагому групу харчових продуктів масового споживання, які користуються великим попитом, що є підставою для надання їм функціональних властивостей шляхом вдосконалення складу в напрямку насичення важливими функціональними інгредієнтами: вітамінами, мінеральними речовинами, харчовими волокнами тощо. Аналіз стану українського ринку борошняних кондитерських виробів, свідчить про те, що печиво, яке є продукцією регулярного споживання різними віковими групами населення в значній кількості, добре підходить для модифікації його традиційних видів у функціональні харчові продукти. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | здобне печиво | en_US |
dc.subject | здобне печиво функціональной спрямованості | en_US |
dc.subject | печиво як функціональний харчовий продукт | en_US |
dc.subject | розширення асортименту печива | en_US |
dc.title | ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ЗДОБНОГО ПЕЧИВА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nazaryko.docx | 12,91 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.