Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазарько, В.О.-
dc.date.accessioned2016-09-21T11:50:41Z-
dc.date.available2016-09-21T11:50:41Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196-
dc.description.abstractКондитерські вироби являють собою вагому групу харчових продуктів масового споживання, які користуються великим попитом, що є підставою для надання їм функціональних властивостей шляхом вдосконалення складу в напрямку насичення важливими функціональними інгредієнтами: вітамінами, мінеральними речовинами, харчовими волокнами тощо. Аналіз стану українського ринку борошняних кондитерських виробів, свідчить про те, що печиво, яке є продукцією регулярного споживання різними віковими групами населення в значній кількості, добре підходить для модифікації його традиційних видів у функціональні харчові продукти.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectздобне печивоen_US
dc.subjectздобне печиво функціональной спрямованостіen_US
dc.subjectпечиво як функціональний харчовий продуктen_US
dc.subjectрозширення асортименту печиваen_US
dc.titleПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ЗДОБНОГО ПЕЧИВА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nazaryko.docx12,91 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.