Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196
Title: ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ЗДОБНОГО ПЕЧИВА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ
Authors: Назарько, В.О.
Keywords: здобне печиво
здобне печиво функціональной спрямованості
печиво як функціональний харчовий продукт
розширення асортименту печива
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Кондитерські вироби являють собою вагому групу харчових продуктів масового споживання, які користуються великим попитом, що є підставою для надання їм функціональних властивостей шляхом вдосконалення складу в напрямку насичення важливими функціональними інгредієнтами: вітамінами, мінеральними речовинами, харчовими волокнами тощо. Аналіз стану українського ринку борошняних кондитерських виробів, свідчить про те, що печиво, яке є продукцією регулярного споживання різними віковими групами населення в значній кількості, добре підходить для модифікації його традиційних видів у функціональні харчові продукти.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nazaryko.docx12,91 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.