Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196
Title: | ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ЗДОБНОГО ПЕЧИВА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ |
Authors: | Назарько, В.О. |
Keywords: | здобне печиво здобне печиво функціональной спрямованості печиво як функціональний харчовий продукт розширення асортименту печива |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Кондитерські вироби являють собою вагому групу харчових продуктів масового споживання, які користуються великим попитом, що є підставою для надання їм функціональних властивостей шляхом вдосконалення складу в напрямку насичення важливими функціональними інгредієнтами: вітамінами, мінеральними речовинами, харчовими волокнами тощо. Аналіз стану українського ринку борошняних кондитерських виробів, свідчить про те, що печиво, яке є продукцією регулярного споживання різними віковими групами населення в значній кількості, добре підходить для модифікації його традиційних видів у функціональні харчові продукти. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5196 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nazaryko.docx | 12,91 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.