Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З КРУП ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ |
Авторы: | Мордовець, А. В. |
Ключевые слова: | раціональне харчування шкільний раціон страви з круп страви з круп для школярів страви з круп з додаванням ламінарії |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальність обраної теми полягає в недостатності забезпечення шкільних раціонів поживними речовинами. Організація раціонального харчування сприяє нормальному фізичному і розумовому розвитку, зміцненню здоров’я, підвищенню працездатності та успішності в навчанні. Метою дослідження є удосконалення технології страв із круп для дітей шкільного віку шляхом збагачення продуктів харчування вітамінами та мінеральними речовинами. Об’єктом дослідження є технологія страв із круп для школярів з додаванням ламінарії як харчової добавки. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mordovest.docx | 13,28 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.