Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМордовець, А. В.-
dc.date.accessioned2016-09-21T10:55:34Z-
dc.date.available2016-09-21T10:55:34Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194-
dc.description.abstractАктуальність обраної теми полягає в недостатності забезпечення шкільних раціонів поживними речовинами. Організація раціонального харчування сприяє нормальному фізичному і розумовому розвитку, зміцненню здоров’я, підвищенню працездатності та успішності в навчанні. Метою дослідження є удосконалення технології страв із круп для дітей шкільного віку шляхом збагачення продуктів харчування вітамінами та мінеральними речовинами. Об’єктом дослідження є технологія страв із круп для школярів з додаванням ламінарії як харчової добавки.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectраціональне харчуванняen_US
dc.subjectшкільний раціонen_US
dc.subjectстрави з крупen_US
dc.subjectстрави з круп для школярівen_US
dc.subjectстрави з круп з додаванням ламінаріїen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З КРУП ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mordovest.docx13,28 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.