Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З КРУП ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ |
Автори: | Мордовець, А. В. |
Ключові слова: | раціональне харчування шкільний раціон страви з круп страви з круп для школярів страви з круп з додаванням ламінарії |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність обраної теми полягає в недостатності забезпечення шкільних раціонів поживними речовинами. Організація раціонального харчування сприяє нормальному фізичному і розумовому розвитку, зміцненню здоров’я, підвищенню працездатності та успішності в навчанні. Метою дослідження є удосконалення технології страв із круп для дітей шкільного віку шляхом збагачення продуктів харчування вітамінами та мінеральними речовинами. Об’єктом дослідження є технологія страв із круп для школярів з додаванням ламінарії як харчової добавки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mordovest.docx | 13,28 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.