Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З КРУП ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ |
Authors: | Мордовець, А. В. |
Keywords: | раціональне харчування шкільний раціон страви з круп страви з круп для школярів страви з круп з додаванням ламінарії |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Актуальність обраної теми полягає в недостатності забезпечення шкільних раціонів поживними речовинами. Організація раціонального харчування сприяє нормальному фізичному і розумовому розвитку, зміцненню здоров’я, підвищенню працездатності та успішності в навчанні. Метою дослідження є удосконалення технології страв із круп для дітей шкільного віку шляхом збагачення продуктів харчування вітамінами та мінеральними речовинами. Об’єктом дослідження є технологія страв із круп для школярів з додаванням ламінарії як харчової добавки. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mordovest.docx | 13,28 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.