Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194
Title: ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З КРУП ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ
Authors: Мордовець, А. В.
Keywords: раціональне харчування
шкільний раціон
страви з круп
страви з круп для школярів
страви з круп з додаванням ламінарії
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Актуальність обраної теми полягає в недостатності забезпечення шкільних раціонів поживними речовинами. Організація раціонального харчування сприяє нормальному фізичному і розумовому розвитку, зміцненню здоров’я, підвищенню працездатності та успішності в навчанні. Метою дослідження є удосконалення технології страв із круп для дітей шкільного віку шляхом збагачення продуктів харчування вітамінами та мінеральними речовинами. Об’єктом дослідження є технологія страв із круп для школярів з додаванням ламінарії як харчової добавки.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5194
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mordovest.docx13,28 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.