Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5193
Название: | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНВМІЩУЮЧОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ |
Авторы: | Мохаммад, А.Х. |
Ключевые слова: | бісквітні напівфабрикати виготовлення бісквітних напівфабрикатів удосконалення технології виготовлення бісквітних напівфабрикатів функціональні властивості бісквітних напівфабрикатів |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | В даній роботі розглянуто один з напрямків удосконалення технології виготовлення бісквітних напівфабрикатів та забезпечення їх функціональними властивостями. У зв'язку з недостатньою забезпеченістю населення життєво важливими нутрієнтами особливої актуальності набуває створення продуктів харчування нового покоління з високим вмістом мінеральних речовин, вітамінів, антиоксидантів, харчових волокон тощо. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5193 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mohammad.docx | 12,65 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.