Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5193
Назва: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНВМІЩУЮЧОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Автори: Мохаммад, А.Х.
Ключові слова: бісквітні напівфабрикати
виготовлення бісквітних напівфабрикатів
удосконалення технології виготовлення бісквітних напівфабрикатів
функціональні властивості бісквітних напівфабрикатів
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): В даній роботі розглянуто один з напрямків удосконалення технології виготовлення бісквітних напівфабрикатів та забезпечення їх функціональними властивостями. У зв'язку з недостатньою забезпеченістю населення життєво важливими нутрієнтами особливої актуальності набуває створення продуктів харчування нового покоління з високим вмістом мінеральних речовин, вітамінів, антиоксидантів, харчових волокон тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5193
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mohammad.docx12,65 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.