Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5193
Title: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНВМІЩУЮЧОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Authors: Мохаммад, А.Х.
Keywords: бісквітні напівфабрикати
виготовлення бісквітних напівфабрикатів
удосконалення технології виготовлення бісквітних напівфабрикатів
функціональні властивості бісквітних напівфабрикатів
Issue Date: Sep-2016
Abstract: В даній роботі розглянуто один з напрямків удосконалення технології виготовлення бісквітних напівфабрикатів та забезпечення їх функціональними властивостями. У зв'язку з недостатньою забезпеченістю населення життєво важливими нутрієнтами особливої актуальності набуває створення продуктів харчування нового покоління з високим вмістом мінеральних речовин, вітамінів, антиоксидантів, харчових волокон тощо.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5193
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mohammad.docx12,65 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.