Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5193
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМохаммад, А.Х.-
dc.date.accessioned2016-09-21T10:45:33Z-
dc.date.available2016-09-21T10:45:33Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5193-
dc.description.abstractВ даній роботі розглянуто один з напрямків удосконалення технології виготовлення бісквітних напівфабрикатів та забезпечення їх функціональними властивостями. У зв'язку з недостатньою забезпеченістю населення життєво важливими нутрієнтами особливої актуальності набуває створення продуктів харчування нового покоління з високим вмістом мінеральних речовин, вітамінів, антиоксидантів, харчових волокон тощо.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectбісквітні напівфабрикатиen_US
dc.subjectвиготовлення бісквітних напівфабрикатівen_US
dc.subjectудосконалення технології виготовлення бісквітних напівфабрикатівen_US
dc.subjectфункціональні властивості бісквітних напівфабрикатівen_US
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНВМІЩУЮЧОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mohammad.docx12,65 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.