Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ- СИРЦЮ (частина 1) |
Авторы: | Кравченко, К.В. |
Ключевые слова: | спирт-сирець одержання спирту-сирцю технологія одержанню спирт-сирець з картопляного крохмалю |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Одним з етапів нашого дослідження була оцінка якості одержаних зразків спирту-сирцю та порівняння отриманих результатів з еталоном. Еталон задається ГОСТом 131-2013 «Спирт этиловый-сырец из пищевого сырья. Технические условия». Аналіз проводився за двома напрямами: оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників. На основі отриманих результатів збудуємо діаграму, яка наглядно продемонструє відповідність або відхилення органолептичних показників отриманих зразків спирту-сирцю від еталону. Вважаємо, що еталон за всіма параметрами має умовну оцінку «5», поставимо відповідні оцінки для інших двох зразків (одержаного спирту-сирцю з картопляного крохмалю та з ячменю). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko.docx | 97,81 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.