Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ- СИРЦЮ (частина 1)
Автори: Кравченко, К.В.
Ключові слова: спирт-сирець
одержання спирту-сирцю
технологія одержанню
спирт-сирець з картопляного крохмалю
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): Одним з етапів нашого дослідження була оцінка якості одержаних зразків спирту-сирцю та порівняння отриманих результатів з еталоном. Еталон задається ГОСТом 131-2013 «Спирт этиловый-сырец из пищевого сырья. Технические условия». Аналіз проводився за двома напрямами: оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників. На основі отриманих результатів збудуємо діаграму, яка наглядно продемонструє відповідність або відхилення органолептичних показників отриманих зразків спирту-сирцю від еталону. Вважаємо, що еталон за всіма параметрами має умовну оцінку «5», поставимо відповідні оцінки для інших двох зразків (одержаного спирту-сирцю з картопляного крохмалю та з ячменю).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kravchenko.docx97,81 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.