Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, К.В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-19T11:45:21Z | - |
dc.date.available | 2016-09-19T11:45:21Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184 | - |
dc.description.abstract | Одним з етапів нашого дослідження була оцінка якості одержаних зразків спирту-сирцю та порівняння отриманих результатів з еталоном. Еталон задається ГОСТом 131-2013 «Спирт этиловый-сырец из пищевого сырья. Технические условия». Аналіз проводився за двома напрямами: оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників. На основі отриманих результатів збудуємо діаграму, яка наглядно продемонструє відповідність або відхилення органолептичних показників отриманих зразків спирту-сирцю від еталону. Вважаємо, що еталон за всіма параметрами має умовну оцінку «5», поставимо відповідні оцінки для інших двох зразків (одержаного спирту-сирцю з картопляного крохмалю та з ячменю). | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | спирт-сирець | en_US |
dc.subject | одержання спирту-сирцю | en_US |
dc.subject | технологія одержанню | en_US |
dc.subject | спирт-сирець з картопляного крохмалю | en_US |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ- СИРЦЮ (частина 1) | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko.docx | 97,81 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.