Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКравченко, К.В.-
dc.date.accessioned2016-09-19T11:45:21Z-
dc.date.available2016-09-19T11:45:21Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184-
dc.description.abstractОдним з етапів нашого дослідження була оцінка якості одержаних зразків спирту-сирцю та порівняння отриманих результатів з еталоном. Еталон задається ГОСТом 131-2013 «Спирт этиловый-сырец из пищевого сырья. Технические условия». Аналіз проводився за двома напрямами: оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників. На основі отриманих результатів збудуємо діаграму, яка наглядно продемонструє відповідність або відхилення органолептичних показників отриманих зразків спирту-сирцю від еталону. Вважаємо, що еталон за всіма параметрами має умовну оцінку «5», поставимо відповідні оцінки для інших двох зразків (одержаного спирту-сирцю з картопляного крохмалю та з ячменю).en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectспирт-сирецьen_US
dc.subjectодержання спирту-сирцюen_US
dc.subjectтехнологія одержаннюen_US
dc.subjectспирт-сирець з картопляного крохмалюen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ- СИРЦЮ (частина 1)en_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravchenko.docx97,81 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.