Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ- СИРЦЮ (частина 1)
Authors: Кравченко, К.В.
Keywords: спирт-сирець
одержання спирту-сирцю
технологія одержанню
спирт-сирець з картопляного крохмалю
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Одним з етапів нашого дослідження була оцінка якості одержаних зразків спирту-сирцю та порівняння отриманих результатів з еталоном. Еталон задається ГОСТом 131-2013 «Спирт этиловый-сырец из пищевого сырья. Технические условия». Аналіз проводився за двома напрямами: оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників. На основі отриманих результатів збудуємо діаграму, яка наглядно продемонструє відповідність або відхилення органолептичних показників отриманих зразків спирту-сирцю від еталону. Вважаємо, що еталон за всіма параметрами має умовну оцінку «5», поставимо відповідні оцінки для інших двох зразків (одержаного спирту-сирцю з картопляного крохмалю та з ячменю).
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kravchenko.docx97,81 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.