Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183
Название: | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ |
Авторы: | Кожухарь, О.І. |
Ключевые слова: | харчова промисловість нетрадиційна рослинна сировина харчової продукції лікувально-профілактичного призначення хліб пшеничний з квітками календули |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | На сьогоднішній день пріоритетним завданням харчової промисловості є розробка та виробництво нових видів продуктів харчування високої біологічної та харчової цінності. Це вирішило б проблему, пов'язану з нестачею харчової продукції лікувально-профілактичного призначення для всіх вікових груп населення України. У зв'язку з цим особливої актуальності набувають дослідження в технології виробництва продуктів масового споживання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kozhuhary.docx | 12,81 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.