Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183
Title: | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ |
Authors: | Кожухарь, О.І. |
Keywords: | харчова промисловість нетрадиційна рослинна сировина харчової продукції лікувально-профілактичного призначення хліб пшеничний з квітками календули |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | На сьогоднішній день пріоритетним завданням харчової промисловості є розробка та виробництво нових видів продуктів харчування високої біологічної та харчової цінності. Це вирішило б проблему, пов'язану з нестачею харчової продукції лікувально-профілактичного призначення для всіх вікових груп населення України. У зв'язку з цим особливої актуальності набувають дослідження в технології виробництва продуктів масового споживання. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kozhuhary.docx | 12,81 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.