Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183
Title: МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ
Authors: Кожухарь, О.І.
Keywords: харчова промисловість
нетрадиційна рослинна сировина
харчової продукції лікувально-профілактичного призначення
хліб пшеничний з квітками календули
Issue Date: Sep-2016
Abstract: На сьогоднішній день пріоритетним завданням харчової промисловості є розробка та виробництво нових видів продуктів харчування високої біологічної та харчової цінності. Це вирішило б проблему, пов'язану з нестачею харчової продукції лікувально-профілактичного призначення для всіх вікових груп населення України. У зв'язку з цим особливої актуальності набувають дослідження в технології виробництва продуктів масового споживання.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kozhuhary.docx12,81 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.