Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кожухарь, О.І. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-19T11:20:21Z | - |
dc.date.available | 2016-09-19T11:20:21Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183 | - |
dc.description.abstract | На сьогоднішній день пріоритетним завданням харчової промисловості є розробка та виробництво нових видів продуктів харчування високої біологічної та харчової цінності. Це вирішило б проблему, пов'язану з нестачею харчової продукції лікувально-профілактичного призначення для всіх вікових груп населення України. У зв'язку з цим особливої актуальності набувають дослідження в технології виробництва продуктів масового споживання. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | нетрадиційна рослинна сировина | en_US |
dc.subject | харчової продукції лікувально-профілактичного призначення | en_US |
dc.subject | хліб пшеничний з квітками календули | en_US |
dc.title | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kozhuhary.docx | 12,81 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.