Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКожухарь, О.І.-
dc.date.accessioned2016-09-19T11:20:21Z-
dc.date.available2016-09-19T11:20:21Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5183-
dc.description.abstractНа сьогоднішній день пріоритетним завданням харчової промисловості є розробка та виробництво нових видів продуктів харчування високої біологічної та харчової цінності. Це вирішило б проблему, пов'язану з нестачею харчової продукції лікувально-профілактичного призначення для всіх вікових груп населення України. У зв'язку з цим особливої актуальності набувають дослідження в технології виробництва продуктів масового споживання.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectнетрадиційна рослинна сировинаen_US
dc.subjectхарчової продукції лікувально-профілактичного призначенняen_US
dc.subjectхліб пшеничний з квітками календулиen_US
dc.titleМОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kozhuhary.docx12,81 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.