Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178
Название: ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КУРЯЧИХ СУБПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ
Авторы: Камчатна, М. В.
Ключевые слова: здорове харчування
технологія якісних нових харчових продуктів
субпродукти
курячі субпродукти
харчова цінність курячих субпродуктів
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Одним з основних напрямів державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісного нових харчових продуктів з направленим корегуванням хімічного складу і функціональних властивостей. На сьогодні відомо, що раціон харчування населення країни в цілому та її окремих регіонів характеризується недостатнім вмістом білка, вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон та інших факторів харчування людини. Білки - основа нашого життя, необхідний будівельний матеріал для всього нашого тіла. Вони беруть участь в обмінних процесах і є унікальним біологічним матеріалом для побудови всіх клітин організму, росту і розвитку органів і життєво важливих систем, відновлення клітин і підтримання всіх функцій організму.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kamchatna.docx15,33 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.