Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камчатна, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-19T07:42:06Z | - |
dc.date.available | 2016-09-19T07:42:06Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178 | - |
dc.description.abstract | Одним з основних напрямів державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісного нових харчових продуктів з направленим корегуванням хімічного складу і функціональних властивостей. На сьогодні відомо, що раціон харчування населення країни в цілому та її окремих регіонів характеризується недостатнім вмістом білка, вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон та інших факторів харчування людини. Білки - основа нашого життя, необхідний будівельний матеріал для всього нашого тіла. Вони беруть участь в обмінних процесах і є унікальним біологічним матеріалом для побудови всіх клітин організму, росту і розвитку органів і життєво важливих систем, відновлення клітин і підтримання всіх функцій організму. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | здорове харчування | en_US |
dc.subject | технологія якісних нових харчових продуктів | en_US |
dc.subject | субпродукти | en_US |
dc.subject | курячі субпродукти | en_US |
dc.subject | харчова цінність курячих субпродуктів | en_US |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КУРЯЧИХ СУБПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kamchatna.docx | 15,33 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.