Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКамчатна, М. В.-
dc.date.accessioned2016-09-19T07:42:06Z-
dc.date.available2016-09-19T07:42:06Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178-
dc.description.abstractОдним з основних напрямів державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісного нових харчових продуктів з направленим корегуванням хімічного складу і функціональних властивостей. На сьогодні відомо, що раціон харчування населення країни в цілому та її окремих регіонів характеризується недостатнім вмістом білка, вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон та інших факторів харчування людини. Білки - основа нашого життя, необхідний будівельний матеріал для всього нашого тіла. Вони беруть участь в обмінних процесах і є унікальним біологічним матеріалом для побудови всіх клітин організму, росту і розвитку органів і життєво важливих систем, відновлення клітин і підтримання всіх функцій організму.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectздорове харчуванняen_US
dc.subjectтехнологія якісних нових харчових продуктівen_US
dc.subjectсубпродуктиen_US
dc.subjectкурячі субпродуктиen_US
dc.subjectхарчова цінність курячих субпродуктівen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КУРЯЧИХ СУБПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kamchatna.docx15,33 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.