Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КУРЯЧИХ СУБПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ
Authors: Камчатна, М. В.
Keywords: здорове харчування
технологія якісних нових харчових продуктів
субпродукти
курячі субпродукти
харчова цінність курячих субпродуктів
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Одним з основних напрямів державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісного нових харчових продуктів з направленим корегуванням хімічного складу і функціональних властивостей. На сьогодні відомо, що раціон харчування населення країни в цілому та її окремих регіонів характеризується недостатнім вмістом білка, вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон та інших факторів харчування людини. Білки - основа нашого життя, необхідний будівельний матеріал для всього нашого тіла. Вони беруть участь в обмінних процесах і є унікальним біологічним матеріалом для побудови всіх клітин організму, росту і розвитку органів і життєво важливих систем, відновлення клітин і підтримання всіх функцій організму.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kamchatna.docx15,33 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.