Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КУРЯЧИХ СУБПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ |
Автори: | Камчатна, М. В. |
Ключові слова: | здорове харчування технологія якісних нових харчових продуктів субпродукти курячі субпродукти харчова цінність курячих субпродуктів |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Одним з основних напрямів державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісного нових харчових продуктів з направленим корегуванням хімічного складу і функціональних властивостей. На сьогодні відомо, що раціон харчування населення країни в цілому та її окремих регіонів характеризується недостатнім вмістом білка, вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон та інших факторів харчування людини. Білки - основа нашого життя, необхідний будівельний матеріал для всього нашого тіла. Вони беруть участь в обмінних процесах і є унікальним біологічним матеріалом для побудови всіх клітин організму, росту і розвитку органів і життєво важливих систем, відновлення клітин і підтримання всіх функцій організму. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5178 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kamchatna.docx | 15,33 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.