Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167
Название: ТЕХНОЛОГІЯ ПІСНИХ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОФ
Авторы: Думіч, О.О.
Ключевые слова: харчування людини
раціональне харчування
забезпечення продовольством
забезпечення харчовим білком
використання тофу
пісні страви з тофу
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Харчування визначає фізичний, імунологічний статус людини, його дієздатність, загальний стан здоров’я і тому повинно відповідати сучасним принципам раціонального харчування. В загальному розумінні, необхідною умовою раціонального харчування є дотримання основного правила – організм людини, для забезпечення життєдіяльності, повинен отримувати всі речовини в достатній кількості. Проблема забезпечення населення продовольством, зокрема повноцінним харчовим білком, зберігає свою актуальність в даний час.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dumich.docx13,58 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.