Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ПІСНИХ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОФ
Authors: Думіч, О.О.
Keywords: харчування людини
раціональне харчування
забезпечення продовольством
забезпечення харчовим білком
використання тофу
пісні страви з тофу
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Харчування визначає фізичний, імунологічний статус людини, його дієздатність, загальний стан здоров’я і тому повинно відповідати сучасним принципам раціонального харчування. В загальному розумінні, необхідною умовою раціонального харчування є дотримання основного правила – організм людини, для забезпечення життєдіяльності, повинен отримувати всі речовини в достатній кількості. Проблема забезпечення населення продовольством, зокрема повноцінним харчовим білком, зберігає свою актуальність в даний час.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dumich.docx13,58 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.