Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ ПІСНИХ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОФ |
Authors: | Думіч, О.О. |
Keywords: | харчування людини раціональне харчування забезпечення продовольством забезпечення харчовим білком використання тофу пісні страви з тофу |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Харчування визначає фізичний, імунологічний статус людини, його дієздатність, загальний стан здоров’я і тому повинно відповідати сучасним принципам раціонального харчування. В загальному розумінні, необхідною умовою раціонального харчування є дотримання основного правила – організм людини, для забезпечення життєдіяльності, повинен отримувати всі речовини в достатній кількості. Проблема забезпечення населення продовольством, зокрема повноцінним харчовим білком, зберігає свою актуальність в даний час. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dumich.docx | 13,58 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.