Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ ПІСНИХ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОФ |
Авторы: | Думіч, О.О. |
Ключевые слова: | харчування людини раціональне харчування забезпечення продовольством забезпечення харчовим білком використання тофу пісні страви з тофу |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Харчування визначає фізичний, імунологічний статус людини, його дієздатність, загальний стан здоров’я і тому повинно відповідати сучасним принципам раціонального харчування. В загальному розумінні, необхідною умовою раціонального харчування є дотримання основного правила – організм людини, для забезпечення життєдіяльності, повинен отримувати всі речовини в достатній кількості. Проблема забезпечення населення продовольством, зокрема повноцінним харчовим білком, зберігає свою актуальність в даний час. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dumich.docx | 13,58 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.