Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДуміч, О.О.-
dc.date.accessioned2016-09-16T08:16:44Z-
dc.date.available2016-09-16T08:16:44Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167-
dc.description.abstractХарчування визначає фізичний, імунологічний статус людини, його дієздатність, загальний стан здоров’я і тому повинно відповідати сучасним принципам раціонального харчування. В загальному розумінні, необхідною умовою раціонального харчування є дотримання основного правила – організм людини, для забезпечення життєдіяльності, повинен отримувати всі речовини в достатній кількості. Проблема забезпечення населення продовольством, зокрема повноцінним харчовим білком, зберігає свою актуальність в даний час.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectхарчування людиниen_US
dc.subjectраціональне харчуванняen_US
dc.subjectзабезпечення продовольствомen_US
dc.subjectзабезпечення харчовим білкомen_US
dc.subjectвикористання тофуen_US
dc.subjectпісні страви з тофуen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ПІСНИХ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОФen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dumich.docx13,58 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.