Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5163
Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КУРЯЧИХ ЯЄЦЬ
Авторы: Бутенко, К.Є.
Ключевые слова: якість курячих яєць
дослідження якості курячих яєць
органолептичні та фізико-хімічнимі показники
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Яйце птахів за поживністю і смаковою якістю займають одне з найважливіших місць серед продуктів харчування. У процесі зберігання під дією кисню повітря і мікроорганізмів відбувається псування яєць. Куряче яйце за якістю повинно відповідати нормативним органолептичним та фізико-хімічними показникам. Нормуються наступні органолептичні показники: пошкодженість, забрудненість, мармуровість і пігментація шкаралупи, наявність в яйці включень (плям), розташування повітряної камери її рухливості, запах, смак; станом, положенню і рухливістю жовтка; станом, консистенції та прозорості білка та по масі. Досліджувались яйця фірми крос ЗАРЯ, Полтавської птахофабрики, Богодухівської птахофабрики "Зоря", птахофабрики "Авангард», Старовірівської, Охочанської і Люботинської птахофабрик. Яйця оцінювали за допомогою органолептичних, фізичних та хімічних методів. Органолептичні методи використовували для оцінки таких ознак якості яєць, як пошкодженість, забрудненість, мармуровість і пігментація шкаралупи, розташування і рухливість жовтка, наявність в яйці включень (плям), розташування повітряної камери, а також шаруватість і прозорість білка, пігментація жовтка (на розкритому яйці ).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5163
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Butenko1.docx14,88 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.