Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРО-ВИНИ |
Автори: | Блонська, Д.С. |
Ключові слова: | одержання рослинного крохмалю отримання картопляного крохмалю отримання кукурудзяного крохмалю отримання пшеничного крохмалю сирий крохмаль |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Отримання картопляного крохмалю. На вагах зважуємо 500 г чисто вимитих бульб картоплі та подрібнюємо на ручних кухонних терках. Подрібнену масу поміщаємо в таз, додаємо холодну воду і ретельно перемішуємо в ній мезгу. Потім вміст виливаємо на дрібне сито, промиваємо холодною водою, збираючи промивні води в посуд. ..Отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю. Крохмаль із кукурудзяного та пшеничного борошна одержується за однаковою технологією. Беремо борошно. Замісюємо з нього, додавши наполовину води, круте тісто і ретельно вимішуємо. Після цього з тіста відмиваємо крохмаль. Тісто загортаємо у серветку і зав'язуємо. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Blonsyka.docx | 15,48 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.