Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Блонська, Д.С. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-15T07:43:35Z | - |
dc.date.available | 2016-09-15T07:43:35Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159 | - |
dc.description.abstract | Отримання картопляного крохмалю. На вагах зважуємо 500 г чисто вимитих бульб картоплі та подрібнюємо на ручних кухонних терках. Подрібнену масу поміщаємо в таз, додаємо холодну воду і ретельно перемішуємо в ній мезгу. Потім вміст виливаємо на дрібне сито, промиваємо холодною водою, збираючи промивні води в посуд. ..Отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю. Крохмаль із кукурудзяного та пшеничного борошна одержується за однаковою технологією. Беремо борошно. Замісюємо з нього, додавши наполовину води, круте тісто і ретельно вимішуємо. Після цього з тіста відмиваємо крохмаль. Тісто загортаємо у серветку і зав'язуємо. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | одержання рослинного крохмалю | en_US |
dc.subject | отримання картопляного крохмалю | en_US |
dc.subject | отримання кукурудзяного крохмалю | en_US |
dc.subject | отримання пшеничного крохмалю | en_US |
dc.subject | сирий крохмаль | en_US |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРО-ВИНИ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Blonsyka.docx | 15,48 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.