Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлонська, Д.С.-
dc.date.accessioned2016-09-15T07:43:35Z-
dc.date.available2016-09-15T07:43:35Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159-
dc.description.abstractОтримання картопляного крохмалю. На вагах зважуємо 500 г чисто вимитих бульб картоплі та подрібнюємо на ручних кухонних терках. Подрібнену масу поміщаємо в таз, додаємо холодну воду і ретельно перемішуємо в ній мезгу. Потім вміст виливаємо на дрібне сито, промиваємо холодною водою, збираючи промивні води в посуд. ..Отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю. Крохмаль із кукурудзяного та пшеничного борошна одержується за однаковою технологією. Беремо борошно. Замісюємо з нього, додавши наполовину води, круте тісто і ретельно вимішуємо. Після цього з тіста відмиваємо крохмаль. Тісто загортаємо у серветку і зав'язуємо.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectодержання рослинного крохмалюen_US
dc.subjectотримання картопляного крохмалюen_US
dc.subjectотримання кукурудзяного крохмалюen_US
dc.subjectотримання пшеничного крохмалюen_US
dc.subjectсирий крохмальen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРО-ВИНИen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Blonsyka.docx15,48 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.