Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРО-ВИНИ |
Authors: | Блонська, Д.С. |
Keywords: | одержання рослинного крохмалю отримання картопляного крохмалю отримання кукурудзяного крохмалю отримання пшеничного крохмалю сирий крохмаль |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Отримання картопляного крохмалю. На вагах зважуємо 500 г чисто вимитих бульб картоплі та подрібнюємо на ручних кухонних терках. Подрібнену масу поміщаємо в таз, додаємо холодну воду і ретельно перемішуємо в ній мезгу. Потім вміст виливаємо на дрібне сито, промиваємо холодною водою, збираючи промивні води в посуд. ..Отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю. Крохмаль із кукурудзяного та пшеничного борошна одержується за однаковою технологією. Беремо борошно. Замісюємо з нього, додавши наполовину води, круте тісто і ретельно вимішуємо. Після цього з тіста відмиваємо крохмаль. Тісто загортаємо у серветку і зав'язуємо. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Blonsyka.docx | 15,48 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.