Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРО-ВИНИ
Authors: Блонська, Д.С.
Keywords: одержання рослинного крохмалю
отримання картопляного крохмалю
отримання кукурудзяного крохмалю
отримання пшеничного крохмалю
сирий крохмаль
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Отримання картопляного крохмалю. На вагах зважуємо 500 г чисто вимитих бульб картоплі та подрібнюємо на ручних кухонних терках. Подрібнену масу поміщаємо в таз, додаємо холодну воду і ретельно перемішуємо в ній мезгу. Потім вміст виливаємо на дрібне сито, промиваємо холодною водою, збираючи промивні води в посуд. ..Отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю. Крохмаль із кукурудзяного та пшеничного борошна одержується за однаковою технологією. Беремо борошно. Замісюємо з нього, додавши наполовину води, круте тісто і ретельно вимішуємо. Після цього з тіста відмиваємо крохмаль. Тісто загортаємо у серветку і зав'язуємо.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5159
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Blonsyka.docx15,48 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.