Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5141
Название: | МОТИВАЦІЙНО-ЦІЛЬОВІ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВІ ЯКОСТІ У СТРУКТУРІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Авторы: | Лазарєва, Т. А. |
Ключевые слова: | індивідуальні якості суб’єкту діяльності мотиваційно-цільові якості професійно важливі якості мотиваційно-цільовы професійно важливы якосты |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Професійно важливі якості – це індивідуальні якості суб’єкту діяльності, які впливають на ефективність діяльності та успішність її оволодіння. Питання розробки системи професійно важливих якостей та здібностей творчої особистості відображені у працях В.Андрєєва, О.Антонової, М.Зіновкіної, М.Кашапова, А.Лука, О.Матюшкіна, В.Моляко, А.Морозова, С.Новосьолова, Н.Посталюк, В.Рибалки, Д.Чернілевського. У структурі професійно важливих якостей вагоме місце займають мотиваційно-цільові якості. Це обумовлено тим, що творча професійна діяльність інженера-технолога щодо розробки та удосконалення харчових продуктів, технологій та обладнання можлива лише за умови наявності стійкої потреби у знаннях, бажанні розширювати науковий та технічний кругозір, прагнення всебічно оволодівати професійними знаннями та творчими уміннями, направленої активності на досягнення конкретних результатів діяльності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5141 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lazareva.docx | 12,48 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.