Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5141
Назва: МОТИВАЦІЙНО-ЦІЛЬОВІ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВІ ЯКОСТІ У СТРУКТУРІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Автори: Лазарєва, Т. А.
Ключові слова: індивідуальні якості суб’єкту діяльності
мотиваційно-цільові якості
професійно важливі якості
мотиваційно-цільовы професійно важливы якосты
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): Професійно важливі якості – це індивідуальні якості суб’єкту діяльності, які впливають на ефективність діяльності та успішність її оволодіння. Питання розробки системи професійно важливих якостей та здібностей творчої особистості відображені у працях В.Андрєєва, О.Антонової, М.Зіновкіної, М.Кашапова, А.Лука, О.Матюшкіна, В.Моляко, А.Морозова, С.Новосьолова, Н.Посталюк, В.Рибалки, Д.Чернілевського. У структурі професійно важливих якостей вагоме місце займають мотиваційно-цільові якості. Це обумовлено тим, що творча професійна діяльність інженера-технолога щодо розробки та удосконалення харчових продуктів, технологій та обладнання можлива лише за умови наявності стійкої потреби у знаннях, бажанні розширювати науковий та технічний кругозір, прагнення всебічно оволодівати професійними знаннями та творчими уміннями, направленої активності на досягнення конкретних результатів діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5141
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lazareva.docx12,48 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.