Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5141
Title: | МОТИВАЦІЙНО-ЦІЛЬОВІ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВІ ЯКОСТІ У СТРУКТУРІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Authors: | Лазарєва, Т. А. |
Keywords: | індивідуальні якості суб’єкту діяльності мотиваційно-цільові якості професійно важливі якості мотиваційно-цільовы професійно важливы якосты |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Професійно важливі якості – це індивідуальні якості суб’єкту діяльності, які впливають на ефективність діяльності та успішність її оволодіння. Питання розробки системи професійно важливих якостей та здібностей творчої особистості відображені у працях В.Андрєєва, О.Антонової, М.Зіновкіної, М.Кашапова, А.Лука, О.Матюшкіна, В.Моляко, А.Морозова, С.Новосьолова, Н.Посталюк, В.Рибалки, Д.Чернілевського. У структурі професійно важливих якостей вагоме місце займають мотиваційно-цільові якості. Це обумовлено тим, що творча професійна діяльність інженера-технолога щодо розробки та удосконалення харчових продуктів, технологій та обладнання можлива лише за умови наявності стійкої потреби у знаннях, бажанні розширювати науковий та технічний кругозір, прагнення всебічно оволодівати професійними знаннями та творчими уміннями, направленої активності на досягнення конкретних результатів діяльності. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5141 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lazareva.docx | 12,48 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.