Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5137
Название: ТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ-ПЮРЕ З БІЛОГО ГРИБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ПЕРЛОВОЇ КРУПИ ЯК ЗГУЩУВАЧА
Авторы: Гордеева, Д.П.
Ключевые слова: технологія супів-пюре
суп-пюре з білого гриба
використання борошна з перлової крупи
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Проблема харчування людини, вироблення достатньої кількості їжі смачної здорової, що забезпечує потреби різних груп населення є завжди актуальною. Кінцевою метою всіх сфер вироблення харчових продуктів є не тільки отримання прибутку, а й покращення здоров’я та задоволення потреб населення. Тому розвиток технологій харчування базується на наукових основах. Загальновідомо, що супи є невід′ємною частиною раціону людини. Пояснюється це тим, що вони покращують виділення шлункового соку, збуджують апетит і тим самим покращують травлення, благотворно діють на засвоєння страв. Тому при підборі продуктів для приготування супу необхідно використовувати продукти максимально багаті вітамінами. мінеральними солями та клітковиною.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5137
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Gordeeva.docx12,95 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.