Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5137
Title: ТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ-ПЮРЕ З БІЛОГО ГРИБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ПЕРЛОВОЇ КРУПИ ЯК ЗГУЩУВАЧА
Authors: Гордеева, Д.П.
Keywords: технологія супів-пюре
суп-пюре з білого гриба
використання борошна з перлової крупи
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Проблема харчування людини, вироблення достатньої кількості їжі смачної здорової, що забезпечує потреби різних груп населення є завжди актуальною. Кінцевою метою всіх сфер вироблення харчових продуктів є не тільки отримання прибутку, а й покращення здоров’я та задоволення потреб населення. Тому розвиток технологій харчування базується на наукових основах. Загальновідомо, що супи є невід′ємною частиною раціону людини. Пояснюється це тим, що вони покращують виділення шлункового соку, збуджують апетит і тим самим покращують травлення, благотворно діють на засвоєння страв. Тому при підборі продуктів для приготування супу необхідно використовувати продукти максимально багаті вітамінами. мінеральними солями та клітковиною.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5137
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gordeeva.docx12,95 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.