Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5137
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гордеева, Д.П. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-12T11:33:55Z | - |
dc.date.available | 2016-09-12T11:33:55Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5137 | - |
dc.description.abstract | Проблема харчування людини, вироблення достатньої кількості їжі смачної здорової, що забезпечує потреби різних груп населення є завжди актуальною. Кінцевою метою всіх сфер вироблення харчових продуктів є не тільки отримання прибутку, а й покращення здоров’я та задоволення потреб населення. Тому розвиток технологій харчування базується на наукових основах. Загальновідомо, що супи є невід′ємною частиною раціону людини. Пояснюється це тим, що вони покращують виділення шлункового соку, збуджують апетит і тим самим покращують травлення, благотворно діють на засвоєння страв. Тому при підборі продуктів для приготування супу необхідно використовувати продукти максимально багаті вітамінами. мінеральними солями та клітковиною. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | технологія супів-пюре | en_US |
dc.subject | суп-пюре з білого гриба | en_US |
dc.subject | використання борошна з перлової крупи | en_US |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ-ПЮРЕ З БІЛОГО ГРИБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ПЕРЛОВОЇ КРУПИ ЯК ЗГУЩУВАЧА | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gordeeva.docx | 12,95 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.