Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5137
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГордеева, Д.П.-
dc.date.accessioned2016-09-12T11:33:55Z-
dc.date.available2016-09-12T11:33:55Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5137-
dc.description.abstractПроблема харчування людини, вироблення достатньої кількості їжі смачної здорової, що забезпечує потреби різних груп населення є завжди актуальною. Кінцевою метою всіх сфер вироблення харчових продуктів є не тільки отримання прибутку, а й покращення здоров’я та задоволення потреб населення. Тому розвиток технологій харчування базується на наукових основах. Загальновідомо, що супи є невід′ємною частиною раціону людини. Пояснюється це тим, що вони покращують виділення шлункового соку, збуджують апетит і тим самим покращують травлення, благотворно діють на засвоєння страв. Тому при підборі продуктів для приготування супу необхідно використовувати продукти максимально багаті вітамінами. мінеральними солями та клітковиною.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectтехнологія супів-пюреen_US
dc.subjectсуп-пюре з білого грибаen_US
dc.subjectвикористання борошна з перлової крупиen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ-ПЮРЕ З БІЛОГО ГРИБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ПЕРЛОВОЇ КРУПИ ЯК ЗГУЩУВАЧАen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Gordeeva.docx12,95 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.