Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Название: | ЗА ФАСТ-ФУДОМ – МАЙБУТНІЙ РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
Авторы: | Анісімов, Г.Г. |
Ключевые слова: | фаст-фуд монопродукт індустрія швидкого харчування ресторанний бізнес |
Дата публикации: | авг-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Фаст – фуд в перекладі з англійського означає «швидка їжа», це слово стало міжнародним, як і самі мережі ресторанів фаст-фуда. Слід виділити такі основні чинники, які характерні для підприємств швидкого обслуговування закладів ресторанного господарства: Швідкість – це головна особливість фаст-фуду, оскільки тому що гостю необхідно швидко зробити вибір страв та напоїв. Страви фаст-фуда максимально адаптовані та пристосовані для швидкого приготування і швидкої подачі гостю. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Anisimova.docx | 12,75 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.