Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Анісімов, Г.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-31T12:10:09Z | - |
dc.date.available | 2016-08-31T12:10:09Z | - |
dc.date.issued | 2016-08 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122 | - |
dc.description.abstract | Фаст – фуд в перекладі з англійського означає «швидка їжа», це слово стало міжнародним, як і самі мережі ресторанів фаст-фуда. Слід виділити такі основні чинники, які характерні для підприємств швидкого обслуговування закладів ресторанного господарства: Швідкість – це головна особливість фаст-фуду, оскільки тому що гостю необхідно швидко зробити вибір страв та напоїв. Страви фаст-фуда максимально адаптовані та пристосовані для швидкого приготування і швидкої подачі гостю. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | фаст-фуд | en_US |
dc.subject | монопродукт | en_US |
dc.subject | індустрія швидкого харчування | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.title | ЗА ФАСТ-ФУДОМ – МАЙБУТНІЙ РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Anisimova.docx | 12,75 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.