Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнісімов, Г.Г.-
dc.date.accessioned2016-08-31T12:10:09Z-
dc.date.available2016-08-31T12:10:09Z-
dc.date.issued2016-08-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122-
dc.description.abstractФаст – фуд в перекладі з англійського означає «швидка їжа», це слово стало міжнародним, як і самі мережі ресторанів фаст-фуда. Слід виділити такі основні чинники, які характерні для підприємств швидкого обслуговування закладів ресторанного господарства: Швідкість – це головна особливість фаст-фуду, оскільки тому що гостю необхідно швидко зробити вибір страв та напоїв. Страви фаст-фуда максимально адаптовані та пристосовані для швидкого приготування і швидкої подачі гостю.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectфаст-фудen_US
dc.subjectмонопродуктen_US
dc.subjectіндустрія швидкого харчуванняen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.titleЗА ФАСТ-ФУДОМ – МАЙБУТНІЙ РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anisimova.docx12,75 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.