Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Назва: ЗА ФАСТ-ФУДОМ – МАЙБУТНІЙ РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Автори: Анісімов, Г.Г.
Ключові слова: фаст-фуд
монопродукт
індустрія швидкого харчування
ресторанний бізнес
Дата публікації: сер-2016
Короткий огляд (реферат): Фаст – фуд в перекладі з англійського означає «швидка їжа», це слово стало міжнародним, як і самі мережі ресторанів фаст-фуда. Слід виділити такі основні чинники, які характерні для підприємств швидкого обслуговування закладів ресторанного господарства: Швідкість – це головна особливість фаст-фуду, оскільки тому що гостю необхідно швидко зробити вибір страв та напоїв. Страви фаст-фуда максимально адаптовані та пристосовані для швидкого приготування і швидкої подачі гостю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anisimova.docx12,75 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.