Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Title: ЗА ФАСТ-ФУДОМ – МАЙБУТНІЙ РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Authors: Анісімов, Г.Г.
Keywords: фаст-фуд
монопродукт
індустрія швидкого харчування
ресторанний бізнес
Issue Date: Aug-2016
Abstract: Фаст – фуд в перекладі з англійського означає «швидка їжа», це слово стало міжнародним, як і самі мережі ресторанів фаст-фуда. Слід виділити такі основні чинники, які характерні для підприємств швидкого обслуговування закладів ресторанного господарства: Швідкість – це головна особливість фаст-фуду, оскільки тому що гостю необхідно швидко зробити вибір страв та напоїв. Страви фаст-фуда максимально адаптовані та пристосовані для швидкого приготування і швидкої подачі гостю.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anisimova.docx12,75 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.