Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Название: ЗА ФАСТ-ФУДОМ – МАЙБУТНІЙ РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Авторы: Анісімов, Г.Г.
Ключевые слова: фаст-фуд
монопродукт
індустрія швидкого харчування
ресторанний бізнес
Дата публикации: авг-2016
Краткий осмотр (реферат): Фаст – фуд в перекладі з англійського означає «швидка їжа», це слово стало міжнародним, як і самі мережі ресторанів фаст-фуда. Слід виділити такі основні чинники, які характерні для підприємств швидкого обслуговування закладів ресторанного господарства: Швідкість – це головна особливість фаст-фуду, оскільки тому що гостю необхідно швидко зробити вибір страв та напоїв. Страви фаст-фуда максимально адаптовані та пристосовані для швидкого приготування і швидкої подачі гостю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Anisimova.docx12,75 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.