Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4886
Название: | СУЧАСНI МАТЕРIАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОЖИВНОЇ ТА СМАЧНОЇ ЇЖІ |
Авторы: | Ляпунов, О.М. |
Ключевые слова: | сучасні матеріали сучасні технології композиційні матеріали аерокосмічна промисловость тітано-алюмінієвий посуд |
Дата публикации: | 25-мая-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | стимулювати використовувати посуд з нових композиційних матеріалів Для аерокосмічної промисловості фірмою ЕДЕЛЬСТАР була розроблена технологія «багатошарове дно». Тришаровий тітано-алюмінієвий посуд забезпе-чує швидке та рівномірне нагрівання, а приготовлені блюда довго не стигнуть. Спеціально розроблена тришарова основа для посуду торгівельної марки іСооk забезпечує м’який рівномірний розподіл тепла. Вона складається з трьох шарів надзвичайно міцно з’єднаного металу, що дозволяє рівномірно розподі-ляти тепло по всій поверхні посудини. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/4886 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет ІТВО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lyapunov.docx | 15,04 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.