Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4886
Назва: | СУЧАСНI МАТЕРIАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОЖИВНОЇ ТА СМАЧНОЇ ЇЖІ |
Автори: | Ляпунов, О.М. |
Ключові слова: | сучасні матеріали сучасні технології композиційні матеріали аерокосмічна промисловость тітано-алюмінієвий посуд |
Дата публікації: | 25-тра-2016 |
Короткий огляд (реферат): | стимулювати використовувати посуд з нових композиційних матеріалів Для аерокосмічної промисловості фірмою ЕДЕЛЬСТАР була розроблена технологія «багатошарове дно». Тришаровий тітано-алюмінієвий посуд забезпе-чує швидке та рівномірне нагрівання, а приготовлені блюда довго не стигнуть. Спеціально розроблена тришарова основа для посуду торгівельної марки іСооk забезпечує м’який рівномірний розподіл тепла. Вона складається з трьох шарів надзвичайно міцно з’єднаного металу, що дозволяє рівномірно розподі-ляти тепло по всій поверхні посудини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4886 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет ІТВО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lyapunov.docx | 15,04 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.