Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4886
Назва: СУЧАСНI МАТЕРIАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОЖИВНОЇ ТА СМАЧНОЇ ЇЖІ
Автори: Ляпунов, О.М.
Ключові слова: сучасні матеріали
сучасні технології
композиційні матеріали
аерокосмічна промисловость
тітано-алюмінієвий посуд
Дата публікації: 25-тра-2016
Короткий огляд (реферат): стимулювати використовувати посуд з нових композиційних матеріалів Для аерокосмічної промисловості фірмою ЕДЕЛЬСТАР була розроблена технологія «багатошарове дно». Тришаровий тітано-алюмінієвий посуд забезпе-чує швидке та рівномірне нагрівання, а приготовлені блюда довго не стигнуть. Спеціально розроблена тришарова основа для посуду торгівельної марки іСооk забезпечує м’який рівномірний розподіл тепла. Вона складається з трьох шарів надзвичайно міцно з’єднаного металу, що дозволяє рівномірно розподі-ляти тепло по всій поверхні посудини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4886
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет ІТВО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lyapunov.docx15,04 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.