Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4886
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ляпунов, О.М. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-25T07:10:57Z | - |
dc.date.available | 2016-05-25T07:10:57Z | - |
dc.date.issued | 2016-05-25 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4886 | - |
dc.description.abstract | стимулювати використовувати посуд з нових композиційних матеріалів Для аерокосмічної промисловості фірмою ЕДЕЛЬСТАР була розроблена технологія «багатошарове дно». Тришаровий тітано-алюмінієвий посуд забезпе-чує швидке та рівномірне нагрівання, а приготовлені блюда довго не стигнуть. Спеціально розроблена тришарова основа для посуду торгівельної марки іСооk забезпечує м’який рівномірний розподіл тепла. Вона складається з трьох шарів надзвичайно міцно з’єднаного металу, що дозволяє рівномірно розподі-ляти тепло по всій поверхні посудини. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | сучасні матеріали | uk_UK |
dc.subject | сучасні технології | uk_UK |
dc.subject | композиційні матеріали | uk_UK |
dc.subject | аерокосмічна промисловость | uk_UK |
dc.subject | тітано-алюмінієвий посуд | uk_UK |
dc.title | СУЧАСНI МАТЕРIАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОЖИВНОЇ ТА СМАЧНОЇ ЇЖІ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет ІТВО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lyapunov.docx | 15,04 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.