Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4886
Title: СУЧАСНI МАТЕРIАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОЖИВНОЇ ТА СМАЧНОЇ ЇЖІ
Authors: Ляпунов, О.М.
Keywords: сучасні матеріали
сучасні технології
композиційні матеріали
аерокосмічна промисловость
тітано-алюмінієвий посуд
Issue Date: 25-May-2016
Abstract: стимулювати використовувати посуд з нових композиційних матеріалів Для аерокосмічної промисловості фірмою ЕДЕЛЬСТАР була розроблена технологія «багатошарове дно». Тришаровий тітано-алюмінієвий посуд забезпе-чує швидке та рівномірне нагрівання, а приготовлені блюда довго не стигнуть. Спеціально розроблена тришарова основа для посуду торгівельної марки іСооk забезпечує м’який рівномірний розподіл тепла. Вона складається з трьох шарів надзвичайно міцно з’єднаного металу, що дозволяє рівномірно розподі-ляти тепло по всій поверхні посудини.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4886
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет ІТВО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lyapunov.docx15,04 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.