Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4820
Название: | ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Авторы: | Благий, О.С. |
Ключевые слова: | інженер-технолог харчова галузь міждисциплінарний зв’язок фахові дисципліни |
Дата публикации: | 28-мар-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті визначено актуальну проблему підготовки інженерів-технологів харчової галузі, а саме обґрунтування необхідності використання інтеграційних процесів. Розглянуто три рівні міждисциплінарної інтеграції. Обґрунтовано зв’язки фахових дисциплін на І рівні міждисциплінарної інтеграції, розкрито синтез суміжних наук на ІІ рівні та проаналізовано підходи до створення ІІІ рівня, що полягає у формуванні нової навчальної дисципліни із використанням системного мислення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/4820 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Благий О.С..docx | 40,34 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.