Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4820
Название: ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Авторы: Благий, О.С.
Ключевые слова: інженер-технолог
харчова галузь
міждисциплінарний зв’язок
фахові дисципліни
Дата публикации: 28-мар-2016
Краткий осмотр (реферат): У статті визначено актуальну проблему підготовки інженерів-технологів харчової галузі, а саме обґрунтування необхідності використання інтеграційних процесів. Розглянуто три рівні міждисциплінарної інтеграції. Обґрунтовано зв’язки фахових дисциплін на І рівні міждисциплінарної інтеграції, розкрито синтез суміжних наук на ІІ рівні та проаналізовано підходи до створення ІІІ рівня, що полягає у формуванні нової навчальної дисципліни із використанням системного мислення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/4820
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Благий О.С..docx40,34 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.