Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4820
Назва: | ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Автори: | Благий, О.С. |
Ключові слова: | інженер-технолог харчова галузь міждисциплінарний зв’язок фахові дисципліни |
Дата публікації: | 28-бер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | У статті визначено актуальну проблему підготовки інженерів-технологів харчової галузі, а саме обґрунтування необхідності використання інтеграційних процесів. Розглянуто три рівні міждисциплінарної інтеграції. Обґрунтовано зв’язки фахових дисциплін на І рівні міждисциплінарної інтеграції, розкрито синтез суміжних наук на ІІ рівні та проаналізовано підходи до створення ІІІ рівня, що полягає у формуванні нової навчальної дисципліни із використанням системного мислення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4820 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Благий О.С..docx | 40,34 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.